top of page

Babanıza, Babalar Günü'ne Özel Hediyeler

Güncelleme tarihi: 16 Haz 2023



Babalar Günü yaklaşırken akıllarda tek soru dolanıyor: Nasıl bir hediye almalı? Söz konusu babalar olduğunda pek tabii ki işlevsellik, fiyat-performans karşılaştırmasında tatmin eden bir sonuç ve ihtiyaç durumu belirleyici bir noktada. Bununla beraber babamızın zevkine uygun bir şey alırken içimizde bir yerde kendi zevkimize de uyan bir hediye alma isteği var. Tüm bu olması gerekenleri bir araya getirdiğimizde deri ürünler tartışmasız doğru bir kategori olacaktır. Peki bu zengin kategori içinden babanıza nasıl bir hediye seçebilirsiniz?


Buluşmalara asla geç kalmayan babalar için: Saat

Dakikliği babasından öğrenen herkesin aklına ilk etapta saat gelecektir. Kesinlikle babanızın da seveceği ve memnun kalacağı bir hediye olma özelliğini kaybetmeyecek ürünlerin başını saat çekiyor. Ama artık endüstriyel üretimler biraz sıkıcı olmaya başladı. Venera Craft olarak saat kordonlarına da el yapımının kalitesini ve özenini dahil ettik. Babanızın sevdiği bir rengi sipariş edebileceğiniz renkler arasından seçim yaparak zaten sizin için özel olan babanıza en az onun kadar özel bir hediye seçebilirsiniz. Mevcut saat kayışlarımıza bakmak veya özel bir renk sipariş etmek için linke tıklayabilirsiniz.


Pratikliği seven babalar için: Kartlık

Baba deyince aklınıza gelen bir kişiyi düşünün. Yakınına gidip sol üst gömlek cebindekini çıkarmak isteyin. Bir kartlık bulacaksınız. Zarif, deri ve işlevselliği yüksek bir kartlık olacak bu. İşte bir default baba aksesuarı olan kartlıkların sıkıcılıklarına son vermek ve babanıza onun daha özel olduğunu göstermek için el yapımı olarak hazırladığımız zamansız ürünlerimize göz gezdirebilirsiniz.


İşini yanından ayırmayan babalar için: Laptop Çantası

Eskisi gibi işini işte bırakan babalarla pek karşılaşamıyoruz. Ulaşılabilir olmak hemen hemen her iş için kıymetli. Bu sebeple bilgisayarlarını ofiste bırakamayıp her ihtimale karşı kendisiyle beraber taşıyan babalar için en doğru hediyelerden biri laptop çantası olacaktır. İstediğiniz renkte ve boyda yaptırabileceğiniz kişiye özel hazırlanmış el yapımı laptop çantalar için sizi şu linke alabiliriz.


Her şeye hazır olmayı seven babalar için: Sırt Çantası

Sık sık karşılaşırız; dünyasını çantasında taşıyan kadınlar vardır. Her an ihtiyacı olabileceği şeyleri olasılıkların yüksekliğine göre yanlarında bulundurmak isterler. Hiç şaşırtmayacak bir bilgi de şudur ki bu durum tabii ki kadınlara özgü değil. Gün içerisinde ihtiyaç duyacağı eşyaların ya da ihtimalin fazlalığına binaen, bazen de yaptığı işin ekipmanlarını taşımak durumunda kalan erkekler de dünyalarını sırtında taşırlar. Venera Craft olarak biricik dünyaların kıymetini biliyoruz ve yine kişiye özel hazırladığımız sırt çantalarımızla bu biricikliğin tadını çıkarmanızı istiyoruz. Taşıdığı yükü ve dünyasını özel hissettirmek için babanıza alabileceğiniz sırt çantalarına buradan ulaşabilir veya istediğiniz modelin siparişi için yine bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Hesabını iyi bilen babalar için: Cüzdan

Aileden aileye değişse de alışık olduğumuz manzarada finansal konular babayla ilişkilendirilir. Bir şeye ihtiyaç duyduğumuzda babamıza gider ve bize destek olmasını rica ederiz. Babalar da hep böyle zamanlar için hazırdırlar. Hesabı iyi yapar, ihtiyaçlarımızı en iyi şekilde karşılamak için bir yol ararlar. İşte böyle yıllarca her ihtiyacımıza koşan, maddi olarak da arkamızda durmaktan çekinmemiş babalarımız için bu yıl el yapımı, şık ve işlevsel bir cüzdan alarak teşekkür etmeyi tercih edebiliriz.

Deri cüzdan modellerinden babanızın zevkine uygun bir tercih yapmak ya da özel yapım için sipariş vermek için buraya tıklayarak karar verebilirsiniz.


Gezgin babalar için: Dopp Kit

Seyahat edenlerin en çok zorlandığı konulardan bir tanesi eşyalarını düzgün bir şekilde taşıyabilmektir. Bunu yaparken de kendimizi kurulu düzenimizden tamamen kopuk hissettirmeyecek bir düzene ihtiyaç duyarız. Birkaç günlük bir gezide yanında tıraş makinasını, kişisel bakım ürünlerini taşımak isteyen babalar içinse doğru boyutta bir çanta bulmak bir miktar zor. Ya makyaj çantalarına mecbur kalıp çok küçük ve parçalı bir çantalama işlemi yapmak gerekecek ya da ihtiyaca göre fazla büyük bir çanta tercih ederek fazla yer kaplamak göze alınacak. İşte bu noktada hazırladığımız dopp kitler tam olarak sık sık seyahate çıkan babanızın arayıp da bulamadığı ebatta, şıklıkta ve kalitede. Renklere göz atabilir ya da babanızın sevdiği bir modeli sipariş edebileceğinizi biliyorsunuz. Hemen bu linkten…


Babanıza alabileceğiniz deri hediyelerin listesine göz atarken aklınıza gelebilecek yeni fikirler için bizimle iletişime geçebilir ve zaten özel olacak hediyenizi daha da özel kılabilirsiniz.

18 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page